Cari Rakan Lama


Duduk dari kiri (depan) : Cikgu Saem Basir, Cikgu Shamsudin Rahman, Cikgu Zainal Abidin, Cikgu Mohd Akil, Cikgu Toh Sok Moi, Cikgu Mubin Sulaiman, Zalita md Lassim, Cikgu Santha Kumari, Cikgu Lau, Cikgu Markom Giran, Cikgu Tang dan Ustaz Katimin Deman.
Berdiri tengah (kiri) : Zainon, Siti Zaleha, Masilah, Rosmawati, Salina, Shamsinah, Tusimah, Jalinah, Norkhaini, Zaharah, Habibah, Markiah dan Zubaidah.
Berdiri belakang (kiri): Siew Ngo, Bee Chu, Siew Lee, Tai Ghuat Chu, May Chan, Amin, Hock Seng, Hock Teo, Ee Hoe, Kian Yew, Kadir, Md Noh, Azman

Minggu ini saya dapat berhubung kembali dengan seorang rakan lama semasa sekolah dulu. Teringat kembali saya kepada rakan-rakan 5A1 semasa di SMK Yong Peng pada tahun 1982 dahulu. Kepada rakan-rakan lama sekelas yang masih ingat kepada saya boleh berhubung dengan saya di email : namza2020@gmail.com atau azifa2020@yahoo.com.
Share on Google Plus

About AZMAN2020

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. SALAM..
  Saya search rakan lama saya, zalita md lassim, sahabat lama semasa belajar di universiti malaya dan bertemu blog saudara. jika bertemu dan mengenalinya, sampaikan salam saya saya kepadanya.

  fariza nurbaya,
  besut

  ReplyDelete