Ucapan Hari raya Pengganti Kad Raya

Hari ini saya ingin menulis tentang kad hari raya, satu kebiasaan kepada semua orang untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya kepada saudara mara, sahabat handai dan rakan taulan sebagai ungkapan tanda pengganti diri.
Nostalgia zaman kanak-kanak dan remaja pada tahun 70an dan 80an mengingatkan saya betapa kad raya bercetak adalah yang paling popular sekali. Harga paling murah 10 sen dan yang paling mahal dah tentu lah yang saiznya besar. Saya masih ingat betapa saya menunggu saat ketibaan ramadan dan syawal kerana pada ketika itulah saya dapat menghantar kad kepada cikgu, saudara mara dan rakan-rakan walaupun sebahagiannya dihantar by hand sahaja dan yang paling gembira apabila mendapat balasan daripada penerimanya. 
Masih relevan lagikan kad raya pada masa sekarang? Jawapannya ialah masih. Cuma yang membezakanya ialah medium penyampaiannya sahaja. Era masa kini, orang ramai dah kurang menggunakan keunikan kad raya. Mereka lebih suka menghantar ucapan selamat hari raya melalui SMS dan Emel sahaja, malah, sekarang ramai yang lebih gemar menggunakan media rangkaian sosial seperti Facebook dan Twitter.  Aapa yang penting ialah mesej yang nak disampaikan yang pastinya tentang ucapan maaf sebagaimana tradisi kad raya konvensional.
Tahun ini saya masih menerima kad raya melalui pos. Yang paling ketara rakan taulan lebih ramai menghantar kad raya secara online melalui laman sembang, email, blog dan kad raya online seperti 123 greeting dan sebagainya. Yang pasti ramai rakan yang menghantar  ucapan hari raya melalui SMS. Demi menghargai usaha mereka yang telah mengorbankan walau sesen untuk menghantar ucapan SMS hari raya ini, saya turunkan ucapan hari raya berkenaan yang saya copy paste mesej yang diterima kepada aplikasi words dalam Blackberry saya.


 سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظهير دان بطين دفينتا سموك فنجع عمور دمورهكن رزكي..
Assalamualaikum. Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin..... 
Drpd : Supt. Zulkefly Yahya & Keluarga

Assalamualaikum. Selamat hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin. Andainya ada salah & silap. 
Dari Ismail Malik dan Noorhaironi sekeluarga .

Anai aNai tiaDa gIgi,
Ada haTi nAk maKan bEsi,
HaRi rAya seTahun sekAli,
SalAh daN silaP hArap dimaaFi= )
m0ga prsaudaraan kte kekal ke akhir hyat...
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI DARI J0HN (Camy taylor kluang)  SEKELUARGA!!:)

Slps sebulan kita berpuasa, moga segala amal akan diterima, jari disusun kemaafan dipinta, dari kami skeluarga. (ruslanptss@gmail.com skeluarga).

Assalamualaikum. Di hari dan bulan yang mulia ini saya dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin semoga di beri rahmat serta hidayah dari Allah s.w.t - Ikhlas dari Salehan dan keluarga

Dì dlm krendahn HATI, ada ktinggian BUDI, dlm kmiskinan HARTA, ada kkayaan JIWA, dlm gurau senda ada khilaf & dosa. Jika ksilapn smlm blum trampun,MAAFKANLH. Jika ksilapn hari ini mnyakitkn, harap LUPAKANLH. Jika ksilapan esok mdatang,janganlh dibawa ke akhirat. SeLaMaT HaRi RaYa, MaaF ZaHiR & BaTiN..

.:!"!:.      (*
l :": l      .l.
l :": l.*.:!!!!!:.*.
l :": :"":.:""":.:.ll
$elämat Mènyämbut Aidilfitri. Smöga syawal kali ini lèbih baik däri yg sèbélum nya & Smøga Méndapät Lebìh Kebèrkatän Dari ALLAH.. Harap dimaäfi semüa saläh & siläp...drpd:Noriadah,Hazrin & anak2

سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظهير دان بطين دفينتا سموك فنجع عمور دمورهكن رزكي..
 Minal Aidil Wal Faizin...
drpd Ahmad Shaffie & keluarga

Selamat hari raya. Dengan Ingatan Ikhlas & Kasih Berpanjangan....   
Drp. MUNU SJKT KULAI BESAR & Keluarga.

Melawat x selalu tapi MESRA...Kasih x dlm tapi KEKAL...Senyum x manis tapi IKHLAS..Hati x rindu tapi TERINGAT...Mesej x kerap tapi ingat SELALU...Maaf d Atas Salah n Silap Spanjang kita B'komunikasi n B'intraksi..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...Ikhlas drpd:sulor & family.

Mata kadang salah melihat, mulut kadang salah berucap, hati kadang salah menduga..maafkan segala salah dan silap..salam lebaran maaf zahir & batin..
- Azlina & family

Dlm bermesra mungkin t'kasar bahasa, Dlm bergurau mungkin t'lanjur senda, Dlm berjanji mungkin ada yg belum dikota, Dlm berbicara mungkin ada yg menyinggung rasa. Maaf d pohon agar Syawal kali ini dpt kita tempuh dgn sabar & takwa. Selamat menyambut Aidil Fitri.

Dlm brmesra mgkin t'kasar bhs,dlm b'gurau mgkin t'lanjur senda. Dlm b'janji mgkin ada yg blm dikota. Dlm b'bicara mgkin ada yg menyinggung rasa. Walau t'lanjur tp jika ruang msh ada. Kemaafan jualah yg saya pinta. Selamat hari raya aidilfitri buat anda & keluarga,maaf zahir & batin. Dari Kuswandi & keluarga.

SELAMAT HARI RAYA PUASA.
Saya MR.LOO

Selamat Hari Raya Aidifitri 1432H, Maaf Zahir Batin. Minal a'idin waal fa'izin, kullu 'amin wa antum bi khair. Daripada: Haji Kamisan Adnan & keluarga, Taman Beringin, KL.

"Air mata taubat puas dicurah, keselesaan tidur habis diserah,kudrat munajat kering diperah,kepada Allah kita pasrah."
"Ramadhan berlalu Syawal mengganti,
Cabaran sentiasa menanti,semoga aidilfitri disambut penuh kesyukuran dihati..SeLaMaT HaRi RaYa MaaF ZaHiR & BaTiN.. ^_^ Uda n fmly

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. 
Daripada:  Yap Kim Wah dan isteri.

§~Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2011, maaf zahir dan batin.~§

Kami doakan agar tn/pn sihat sentiasa & gembira selalu..
Ikhlas drp : adil, anny, ardini & amirah

[Receiving Text]tin dan salam kemerdekaan Msia ke 54 tahun. Semoga keberkatan mengiringi kita semua...DARIPADA: AINI SEKELUARGA
。/|\。
*
  **

Dihari yang mulia ini bersama-samalah  kita  memohon   keberkatan dari allah  selamat hari  raya maaf zahir dan batin  drp johari

Biar rmbt segelap ALMOND LONDON, asalkan hati sesuci KUIH BANGKIT. Biar
iman sekental DODOL,jgn senipis REMPEYEK.Biar jiwa selembut BAULU, asalkan akhlak secantik  BISKUT DAHLIA. Senyumlah semanis WAJIK agar lbrn yg disambut lbh brmkna.."SLMT H/RAYA MAAF ZAHIR & BATIN"

Assalam. Sebening air wudhu',sesuci al quran,semerdu alunan zikir, seindah solat 5 waktu, setenang hati yg tiada rasa benci & dendam, jika tangan tak sempat b'jabat, jika wajah tak sempat bertatap, bukalah pintu maaf utkku, SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI yg Barakah...MAAF ZAHIR & BATIN" dr Yusof n keluarga

Semoga syawal kali ini memberi lebih makna dan mengukir seribu senyuman kpd. Kita semua. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . Drpd. Ganggayah Kulaijaya.

Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin. Semoga tuan bahagia bersama keluarga. R.VIJAYAN JPNJ.

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Semoga keampunan dan kerahmatan daripada Allah swt bersama kita semua. Amin. Drpd aziz &family

Assalamualaikum, salam Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. - Hisyam dan keluarga.

Lailatul Qadar Penuh Keberkatan,Syawal Pula Tanda Kemenangan,Maaf Dipohon Dgn Keikhlasan Salah & Silap Harap Dimaafkan.Selamat Hari Raya Aidilfitri.dr malyia afzan abd aziz &      keluarge

Salam 'Idul Fitri yg sering diucapkan para Sahabat Nabi SAW, TaqobbaLallaHu Minnaa Wa Minkum, Shiamana
Wa Shiamakum. Qaalu Antum Min khair, Minal 'Aidin Wal Faizin... 
Mohon ma'af zahir batin dari Suraya dan keluarga. Wassalam.


SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI.  Usha n suami
  
Salam tuan. Terima kasih atas sokongan dan kerjasama. Selamat Hari Raya AidilFitri 1432H. Mohon maaf atas salah silap sama ada sedar atau pun tidak disedari daripada AZMI ABU, JPNJ.

Pesawat RAMADHAN AIR 1431H  akan mdarat di lapangan SYAWAL. Para penumpang dinasihatkn terus myambung amalan baik selama tempoh transit. BUKA tali pggang kselamatan dgn meneruskn PUASA 6...jgn bpusu2 meninggalkan TAHAJUD, sila patuhi pintu keluar AMARAH yg disediakan..SMOGA selamat sampai ke destinasi..Kami krew anak kapal mgucapkan Salam Aidilfitri,. Maaf zahir & batin drpd zulkifli jaafar sekeluarga..

Assalamua'laikum.... Salam  Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.  Dgn ingatan tulus ikhklas drp Zakaria Md Noor dan keluarga. T Pengarah BPTV

Jika tangan tak sempat berjabat, biarlah salam saling bersahut.
 Jika wajah tak sempat bertatapan, pastikan silaturrahim saling berpaut.
semoga beroleh keampunan, keredhaan, rahmat dan perlindungan dari Allah...
Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin..
Rohazira & hamzah, ameer syaqir,ameer syahir dan ameera syakirah

Asslmkm. Slmt Idil fitri & slm merdeka. Smga ibdh Rmdn kita d trima, mndpt maghfirah & tbina kualiti mukmin dlm diri. Mdh2an bpluang btmu Rmdan'33H. Maaf Zahir Batin. Dpd Baharum, Noor Zaini & anak2.

Assalamualaikum, salam aidilfitri,  halalkan makan dan minum, ampunkan salah dan silap, maaf zahir dan batin - ikhlas drpd rais & keluarga.

Mmbawa dr kedlm hutan
petik meranti dgn peria
Slm aidilfitri tanda ingatan
pngganti dr dihari mulia

Slmt hari ry aidilfitri.maaf zahr batin - dr mohd faisal@is

Akm salam aidil fitri maaf dpohon doa dkrm sjhtra hdkya

Salam Lebaran, Maaf zahir dan batin. drp Zakaria dan keluaga

Salam. Andai kata ada salah dan silap, tidak kira dalam perlakuan mahupun percakapan,saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Selamat Hari Raya Aidilfitri,maaf zahir dan batin.
-NOREZHAR RAHIMI AZIZ-

Slm Aidilfitri,
Mohon ampun maaf segala salah & silap, halalkn makan minum. Moga kita beroleh kejayaan d dunia n akhirat.
Ikhlas dr
Adib ajmain & Rosnah rafieaSlm Aidilfitri,

"Biar hati sejernih air,jangan pula dipenuhi lumpur.Kalau salah kami belum berakhir, diharap diampun dgn rasa bersyukur"."Jika budi dipenuhi ikhlas, jangan ianya disulam tuba.
Jika ada salah yg belum dibalas, harap diampun di Hari Raya"."SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI "Howard Lee MPBP

Taqabbalullah minna waminka(semoga ALLAH menerima amalan kami dan amalanmu) Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin daripada cikgu nik dan cikgu khairul....

Salam Aidilfitri to you. Have a great celebration. Be blessed wit happiness.

Nyiur m'lambai m'gamit knngn, anyaman ketupat m'nmbh seri,
'Merdeka' b'ganda kita raikan,
Al-fatihah ku sdkhkn kpd kalian, Slmt Hari Raya Aidilfitri, Slmt Mymbt  Hari Kemerdekaan. Khairul akmar,pkk, jpnj.

Dlm kerendahan hati ada ketinggian budi, Dlm kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dlm kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, Dlm gurau & senda tentu ada khilaf &dosa."MOHON AMPUN & MAAF ATAS SEGALANYA." Selamat HariRaya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin,  daripada kamsiah dan keluarga...

Pelita indah lg berseri. Menjdi hiasan d aidilfitri. SMS dkrim pengnti diri tanda ingatan tak layu d hati. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN..            Dari Marzuki n Famili

Salam lebaran, bunga kebangsaan bunga raya, buat hiasan pasangan pengantin,ucapan selamat hari raya, maaf zahir dn batin. Drp rokiah sekeluarga.

Salam aidilfitri ,
Menjelangnya hari mulia, sepuluh jari disusun memohon keampunan , maaf atas segala ketelanjuran . Semoga bahagia dunia akhirat. Tk sms yg dihantar. Hj Ayob & isterislmualaikum..
Pulang ke kampung berhari raya, bermain mercun gembira sakan, salam lebaran hari raya, salah silap harap dimaafkan..:)dr siti khalijah n suami..

Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin sekiranya  ada tersalah kata dan bicara.  Yang baik dtgnya dr allah dan yg buruk adalah kelemahan sy sendiri.

Dlm mlalui pjlnan hidup ini pasti ada habuk mmasukl mata, ada serangga singgah d telinga, ada lalang mengguris lengan dan ada duri menusuk telapak kaki. Utk itu semua maaf d pinta pd hari raya mulia ini. Yusof & klrg, Kulai.

RÄMÄdhÄN HÄmP!r MeLÄbUhkÄnKÄN T!RÄ!nYÄ..TÄb!R SyÄwÄL K!Än TerS!NGkÄP..SeLÄMÄt HÄR! RÄYÄ A!D!Lf!Tr!..MÄÄf ZÄH!r BÄT!n D! ÄtÄS SegÄLÄ SÄLÄh & S!LäP..SÄLÄm M!nÄL Ä!D!WÄL FÄ!Z!N..Dari Chin

SELAMAT HARI HARI RAYA ADIL FITRI MAAF ZAHIR BATIN DAN SALAM KEMERDEKAAN. Dari Hj Baharudin sekeluarga.

Jika kesilapan semlm blum terampun, "MAAFKANLAH",
Jika kesilapan hari ni melukakan hati, "AMPUNKANLAH",
Jika kesilapan esk mendatang, janganlah di bawa ke AKHIRAT,
Mohon Ampun &Maaf
Slamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir&Batin...dari Abd Halek A Rahmn, Norasikin, Syakir,Syamil dn Syahid

Sujud syukurlah kamu apabila tamatnya ramadhan dan berdoalah kamu semoga bertemu lagi ramadhan tahun depan
Selamat hari raya maaf zahir batin
Drp hj rahim smv sgt

Kami sekeluarga  mengucapkn Selamat Hari Raya aidil fitri maaf zahir batin . Semoga Ramadan yg berlalu memberi seribu keberkatan kpd kita semua. Dan semoga ukhwah yg sedia terjalin menjadi semakin kukuh. shamsuddin n keluarga.

Kembang melati sguh lh indah,
D tgh taman jd hiasan,
Harum syawal,t'cium sudah,
Salah dan khilaf,mohon dimaafkn...!!
Salam Aidilfitri,  Salam Merdeka & Salam 1 Malaysia Ikhlas Dari-BARIAH SKLUARGA...

Sebening air wudhu', sesuci alqur'an, semerdu alunan zikir, seindah solat 5 waktu, setenang hati yg tiada rasa benci & dendam, seputih kapas      dan setulus hati nurani : Andai tangan kami tak sempat berjabat, jika muka tak sempat bertatap, bukakanlah pintu maaf untuk kami, selamat HARI RAYA AIDILFITRI Maaf zahir batin..
Dari Hafizfuddin sekeluarga

Teringat rakanku ini tatkala duduk seorang menunggu rendang kering. Pasti rakanku sdng bergurau senda penuh bahagia di malam Syawal. Selamat Hari Raya Maaf zahir batin. Dari Sallina dn Hj Yahaya

SMS ini hadir pengganti diri.
Andai jemari tak sempat berjabat. Jika raga tak dapat berjumpa. Bila ada kata kata menyinggung perasaan. Semoga pintu kemaafan masih terbuka.Mohon ampun dan maaf zahir dan batin Selamat menyambut IDUL FITRI YG MULIA ini. Drp hamzah  sekeluarga.

 Bersyukur Saya mengenali Tuan , Terima kasih juga atas tunjuk ajar Tuan , tetapi kira ada tersalah tutur , terkhilaf bahasa  maaf jua yang saya pinta ..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR BATIN- "kullu 'am wa antum bilkhair"..drpd ANUAR sekeluarga , PPD Kulai

Slmt hari raya aidilfitri. Maaf zahir batin. Semoga bahagia bersama keluarga, moga di sejahterakan hidup, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Elan dan fly.

Salam Aidilfitri maaf zahir dan batin...dari Insp.Masnizan sekeluarga.

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin semoga puasa dan raya thn ni diterima allah sbgai ibadat kpdnya insyaallah. ariffin.

Salam aidil fitri..maaf zahir batin..moga amalan d bulan ramadan terus bkekalan. Rohana

Salam dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Semoga dapat bertemu lagi dgn Ramadhan yang lebih bermakna di tahun hadapan, Insyaallah. Rosana

'Ya Allah, moga kemeriahan Syawal ini, hati kita tetap d madrasah Ramadhan. Dlm alpa dan bdosa, kami takut kemurkaanMu, dlm ingat dan taat, kami harap keampunanMu'. :)Salam aidil fitri dan maaf zahir batin. Drp Md Hasram
& famili.;)

Jika kesilapan semalam belum terampun, "MAAFKANLAH",Jika kesilapan hari ni menyakitkan hati,"LUPAKANLAH", Jika kesilapan esok mendatang, janganlah di bawa ke AKHIRAT, Ku susun sepuluh jari mohon kemaafan ZAHIR & BATIN. Selamat Hari Raya Aidilfitri

Tatkala takbir bergema tanda 1 Syawal tiba, marilah kita raikan lebaran dengan rasa syukur dan keinsafan. Kami  menghulur salam meminta maaf atas silap dan dosa serta berdoa semoga kita sentiasa diberkati dan dilimpahi keredhaanNya. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin. Dpd. Hj Idris sekeluarga.

Walau Langkah Tak Bertemu,
Tangan Tak Berjabat, Ucap Tak Terdengar, Mata Tak Bertentang... Mohon Maaf Segala Kekhilafan Kerana ada Tikanya MATA Silap Memandang, TELINGA Salah Mendengar,LIDAH Terlanjur Berkata-kata, HATI Tersalah Menduga. SALAM AIDILFITRI  dari Suriati&Ahmad utk en.Azman sekeluarga:)

"Ramadhan Mula Beransur Pergi
Syawal Pula Datang Berganti
Puasa Sudah Kita Nikmati
Aidilfitri Pula Kita Rayai"
"Dihari Mulia Kita Syukuri
Untuk Menyambut Aidilfitri
Ku Menyusun Mepuluh Jari
Mohon Ampun & Maaf Seikhlas Hati"
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin.
Zainab.

lM b'MeSRa MgKn T'KaSaR bHsa,dLm b'GuRau mGkN t'LanJuR seNda,dLm b'JaNji MgkN aDa Yg bLm dk0ta,DlM b'BiCaRa MgKn aDa yG MenYinGguNG RaSa...keMaaFaN yG DPinTa aTs SeGaLaNya.. SeLaMaT HaRi RaYa aiDilFiTri..MaaF ZaHiR BaTiN... Dari Nurhayati M.Khalid sekeluarga.

Langit, bumi dan malaikat bersedih tatkala  menjelang pemergian Ramadan, mereka menyapa nak ke mana, Ramadan menjawab " aku harus pergi dahulu, sampaikan pesan ku pada para mukmin, syawal akan tiba sambutlah dengan penuh kesyukuran,  ku berterima kasih kerana menyambutku dengan suka cita, kelak akau akan sambut mereka di pintu syurga. Salam Aidil Fitri dan salam kemaafan-Shahrizal & isteri

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR DAN BATIN dr maslan sekeluarga.

Cikgu, dlm Markas ada buaya, slmt hari raya. Maaf zahir batin - Asp Alekzandra Dawam, Komander Terup 4B, Markas FRU KL.

Salam lebaran dan kemaafan dihulurkan dgn ingatan tulus ikhlas dr maslinah n keluarga.  Maslinah Norman.

Wishing all - SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF DZAHIR DAN BATIN - dari ZANIB & FAMILY

D
   *
 。\|/。
      * SELAMAT *
      * HARI RAYA AIDIL FITRI
*MAAF ZAHIR BATIN*
 。/|\。
   *
Semoga kemeriahan Syawal tahun ini menjadikan kita semua lebih memahami keesaan ALLAH. Salam lebaran drp  Suhaimi+keluarga .

Walau Langkah Tak Bertemu,
Tangan Tak Berjabat,
Ucap Tak Terdengar,
Mata Tak Bertentang.
Mohon Maaf segala Kekhilafan
Kerana ada Tikanya MATA Silap Memandang,
TELINGA Salah Mendengar,
LIDAH Terlanjur Berkata-Kata
HATI TersaLah Menduga.
SALAM AIDILFITRI. 
 Drp- Mohd Mahadi & Aslina serta kga. 

Dlm kerendahan hati ada ketinggian budi
Dlm kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dlm kelembutan lidah ada juga ketrlanjuran kata, Dlm gurau & senda tentu ada khilaf &dosa.. "MOHON AMPUN & MAAF DIATAS SEGALANYA.." Slmat HariRaya Aidil Fitri. Rashid

Dlm kerendahan hati ada ketinggian budi
Dlm kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dlm kelembutan lidah ada juga ketrlanjuran kata, Dlm gurau & senda tentu ada khilaf &dosa.. "MOHON AMPUN & MAAF DIATAS SEGALANYA.." Slmat HariRaya Aidil Fitri. Hj Aminuddin sekeluarga

'' Syukur Alhamdulillah kita dipanjangkan usia dapat sempurnakan puasa dlm bln Ramadan.Jika diizinkan Allah akan disertakan puasa 6 bulan Syawal . Moga Allah teruskan ibadat kita seperti latihan di bulan Ramadan.'' Selamat hari raya,ampun dan maaf dipinta jika terkasar bahasa dan keterlaluan cara. Moga Allah panjangkan usia kita jumpa lagi lain Ramadan:tk atas ucapan. Hj. Hassan Topit suami isteri n keluarga

Dlm kerendahan hati ada ketinggian budi, Dlm kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dlm kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, Dlm gurau & senda tentu ada khilaf&dosa."MOHON AMPUN & MAAF DIATAS SEGALANYA." Selamat HariRaya Aidilfitri,Maaf Zahir Batin, Mesra Abadi,dpd faizal skeluarga.:)

slmkum Wrthwbkt.  Sempena 1 syawal 1432 saya sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya kepada YB N YBhg Tan Sri/Dato/Tuan/Puan n sekeluarga semoga drahmati, dberkati, kemurahan rezeki dpanjangkan umur n kesihatan serta sentiasa dilindungi oleh Allah Swt  n pohon kemaafan zahir bathin dan ucapan  Selamat Menyambut. Hari Kemerdekaan M     alaysia ke 54 daripada Jemale b Paiman  Pengerusi Majlis pemuafakatan guru kpm,presiden kongres kesatuan guru,Presiden KKGLMSM, JPN Johor

Smt Hri rya adilftri mf zhr btn mga adilfitri lbh bmkna n ceria-nor n fmly
SELAMAT HARI RAYA. SEMUGA BERTAMBAH IMAN DAN TAKWA DAN SENTIASA DALAM KEREDHAANNYA. MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI HASSIM UPP DAN KELUARGA.

Esok raya, salah silap 色拉码termakan terminum 贝尔普阿 "Selamat menyambut aidilfitri , dpd.samian n famili.

Terima kasih... Jika kesilapan semalam belum terampun, "MAAFKANLAH",

Jika kesilapan hari ni menyakitkan hati, "LUPAKANLAH",

Jika kesilapan esok mendatang, janganlah di bawa ke AKHIRAT,

ingin ku meyusun sepuluh jari
Mohon Ampun & Maaf

Selamat Hari raya aidilfitri,
Maaf Zahir&Batin..

Ikhlas Dari:
Shurina n fmly

Salam aidil ftri dr kami jua sekluarga. Maaf dipinta. T kasih. Azmi

Selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir batin. Ingatan tulus dan ikhlas dpd Mohd Ramli Shalan sekeluarga.

Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dr kami sekeluarga-ahmad survi (abs).

Salam idul fitri, maaf zahir batin drp kami sekelurga Mashanizat bin Ngasri.

Walau Langkah Tak Bertemu, Tangan Tak Bersalaman, Ucapan Tak Terdengar, Mata Tak Bertatap, tapi izinkan Hati Memohon maaf zahir & BaTiN..SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi.. Drp Ros sekeluarga...

Secebis KASIH m'buatkn kita SAYANG,seucap JANJI m'buatkn kita PERCAYA,sekecil LUKA m'buatkn kita KECEWA,tapi sebuah UKHWAH selamanya BERMAKNA..Tangan ku hulur tak kesampaian,Senyum ku ukir tak kelihatan, SMS ku kirim tanda ingatan, Di AIDIL FITRI Kita bermaafan..Drpd Tajuddin Sulaiman

Hari Raya Hari yang mulia penuh bererti kami mohon maaf, Zahir dan Batin Dan berhati-hatilah di jalan raya semoga anda selamat tiba dengan ucapan "Selamt Hari Raya" dari Wang Loo Motor Sdn hd (Honda) untuk semua.

Assalammualaikum..salam dihulur,maaf dipinta,zahir & batin, sepuluh jari di susun memohon kemaafan atas segala salah & silap,yg nyata atau tersirat,semoga jalinan persahabatan ini sentiasa suci.Selamat Hari Raya Aidilfitri dan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 54...ikhlas dr Rohsawal nizam & ramlah sekeluarga... (crest exotic sb)

Share on Google Plus

About AZMAN2020

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment